Controleer 
Beschikbaarheid
Diving Sunbathing

Onze Naaktstrand

Alvorens te kiezen waar u gaat zwemmen, zonnebaden of relaxen, is het goed onderstaande inlichtingen even door te nemen.

Vritomartis combineert zwembad en naaktstrand!

Kleding-optionele en naturisten resorts zijn meestal ofwel gericht op een strandlocatie of een op maat gemaakte zwembadlocatie. Een combinatie van beide is zeldzaam, maar bij Vritomartis zijn we die zeldzaamheid, omdat we u beiden een naturistenzwembad en een privé-naturistenstrand bieden om naakt te genieten van de hete zon van Kreta.

De afstand tussen hotel en strand, en hoe er geraken

Het naaktstrand van Fylakì ligt op nauwelijks 15min wandelen (700m) van het hoofdgebouw van het hotel, en is gemakkelijk te bereiken. Heel wat hotelgasten genieten van het af te leggen traject, dat door een typisch Kretenzisch landschap loopt, met schapen en geiten als gezelschap. Voor wie minder sportief is aangelegd, is er het busje (kosteloos) heen en terug naar het strand, dat vertrekt aan het hoofdgebouw van het hotel.

Bijzonderheden van het naaktstrand

Het naaktstrand bestaat uit kiezel en steentjes. Er worden parasols en ligbedden verhuurd. Men kan veel zwemplezier beleven in het kristalblauwe water. De zon schijnt er dagelijks en dus is een frisse duik in zee tegelijk noodzakelijk en aangenaam.

Faciliteiten op het naaktstrand

Er is een goed voorziene snackbar met overdekte veranda in openlucht. Er zijn koude dranken en salades verkrijgbaar en een keuze aan bereide maaltijden. Bovendien zijn er toiletten en stortbaden voorzien aan het naaktstrand.