Vorige fotoVolgende foto
 

Onze Naaktstrand

Alvorens te kiezen waar u gaat zwemmen, zonnebaden of relaxen, is het goed onderstaande inlichtingen even door te nemen.

… Vritomartis combineert zwembad en naaktstrand!

De hotels voor Naturisten/Kleding Optioneel beschikken ofwel over een zwembad ofwel over een strand. Combinatie van beide is veeleer zeldzaam, maar Hotel Vritomartis biedt deze luxe wel!

… De afstand tussen hotel en strand, en hoe er geraken

Het naaktstrand van Fylakì ligt op nauwelijks 15min wandelen (700m) van het hoofdgebouw van het hotel, en is gemakkelijk te bereiken. Heel wat hotelgasten genieten van het af te leggen traject, dat door een typisch Kretenzisch landschap loopt, met schapen en geiten als gezelschap. Voor wie minder sportief is aangelegd, is er het busje (kosteloos) heen en terug naar het strand, dat vertrekt aan het hoofdgebouw van het hotel.

 … Bijzonderheden van het naaktstrand

Het naaktstrand bestaat uit kiezel en steentjes. Er worden parasols en ligbedden verhuurd. Men kan veel zwemplezier beleven in het kristalblauwe water. De zon schijnt er dagelijks en dus is een frisse duik in zee tegelijk noodzakelijk en aangenaam.

… Faciliteiten op het naaktstrand

Er is een goed voorziene snackbar met overdekte veranda in openlucht. Er zijn koude dranken en salades verkrijgbaar en een keuze aan bereide maaltijden. Bovendien zijn er toiletten en stortbaden voorzien aan het naaktstrand.

Bekijk het fotoalbum op deze site voor meer foto's van ons privé-naaktstrand en de dichtstbijzijnde overige stranden.

Voor naturisme video's van onze naaktstrand en naaktstrand in de buurt, kunt u terecht op onze video sectie.