Vorige fotoVolgende foto
 

Naaktvakantie op een Naaktstrand: een ware verjongingskuur!

Wist u dat een vakantie aan een naaktstrand of in een nudistenhotel enorm verjongend kan werken? Elk jaar brengen duizenden toeristen hun vakantie door aan een naturistenstrand omdat een naturistenvakantie hen een gevoel van complete voldoening geeft en bovendien een ongeëvenaarde ervaring is. Er is echter ook een groot aantal mensen dat droomt van een dergelijke vakantie maar hetzij blijft twijfelen hetzij een naturistenvakantie blijft uitstellen om verschillende redenen. Bent u één van die mensen die nog twijfelen, dan moet u beslist eens Vritomartis uitproberen en u zal zien hoe bevrijdend een naturistenvakantie kan zijn.

Vritomartis is gelegen op één van de mooiste plekken op het eiland Kreta (Griekenland). Vritomartis biedt zijn gasten voortreffelijke diensten aan. Grote troef van Vritomartis is zijn private naturistenstrand "Filaki" dat een perfecte naturistenvakantie garandeert. Dankzij de adembenemende schoonheid van het strand, vergeet u de hele wereld rondom u en kunt u zich volledig ontspannen.

Vritomartis heeft reeds zijn sporen verdiend in de horeca, met name in de sector van de naturistenvakanties. Honderden naturisten uit heel Europa komen naar Vritomartis om er een geweldige vakantie door te brengen.

Is het uw eerste naturistenvakantie, zorg er dan voor dat u zeker het meest geschikte naturistenoord kiest opdat u het maximum van een echte naturistenvakantie eruit haalt. Vritomartis biedt u die ultieme ervaring! Vritomartis is de perfecte oplossing voor een perfecte vakantie zowel wat betreft de ligging van het oord, als de kwaliteit van de service, het niveau van de hygiëne ter plaatse, en de naturistische recreatie in het algemeen.

Hoewel heel wat mensen dromen van een naturistenvakantie, heeft niet iedereen het geluk dergelijke vakantie mee te maken. Dankzij Vritomartis kunt u uw droom waarmaken, want Vritomartis biedt het perfecte platform voor de geneugten van een heuse naturistenvakantie. Bij Vritomartis kunt u deelnemen aan verschillende naturistische recreatieve activiteiten: of u nu graag aan boogschieten, tennis of strandvolleybal doet, alles kan in een naturistisch kader. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om te relaxen en tot rust te komen onder de heerlijk felle zon. U beslist zelf hoe u bij voorkeur uw tijd doorbrengt bij Vritomartis. Het vriendelijke personeel van Vritomartis zal uw vakantie extra aangenaam maken. Bovendien kunt u bij Vritomartis heerlijk tafelen dankzij de voortreffelijke gastronomie.

Vritomartis engageert zich er toe dat zijn gasten een naturistenvakantie van topklasse doorbrengen. De doordachte service en gezellige omgeving creëren de perfecte sfeer voor een prachtige vakantie. Naturisten die kennis hebben gemaakt met Vritomartis, komen naar hier terug, elk jaar opnieuw, voor meer plezier en vertier.

Waarop wacht u nog? Laat uw droom voor een naturistenvakantie werkelijkheid worden. Waag uw kans. Hier vindt u de perfecte omgeving voor een 100% geslaagde naturistenvakantie. Hier kunt u bijbruinen, ook tijdens de verschillende activiteiten in het naturistenoord. Boek nu uw vakantie bij Vritomartis, de meest populaire naturistenbestemming in Europa.