Vorige fotoVolgende foto
 

Is naturistenvakantie iets voor u?

Zit u te spelen met de gedachte om een naturistenstrand te bezoeken of op naturistenvakantie te gaan? Bent u nog aan het twijfelen of een naturistenvakantie wel iets is voor u? De meesten van ons hebben zeker ooit al eens gedacht aan een vakantie in een naturistenoord of op een naturistenstrand. Zit u zich nog steeds af te vragen of een naturistenvakantie wel iets is voor u, dan kan het verhaal van hen die al eens een naturistenvakantie hebben meegemaakt, zeker helpen om de knoop door te hakken.

Eén van de redenen waarom sommige mensen moeilijk kunnen beslissen om al dan niet op naturistenvakantie te gaan, is het feit dat ze bang zijn voor wat de anderen van hen zullen denken en hun ongerustheid hoe ze er uit zien zonder kleren. Niet iedereen heeft een ideale figuur en het is precies de naturistenvakantie die u zal doen inzien dat niet iedereen welgeschapen hoeft te zijn. Met andere woorden, u zult leren uzelf te aanvaarden en dit effect blijft ook lang na de vakantie voortduren. U begrijpt het al, u zult zelfverzekerder zijn want u zult niet langer verlegen zijn om uw figuur en lichaamsgewicht, wat uiteraard niet betekent dat men geen inspanningen moet leveren om fysiek fit te blijven. In plaats daarvan zal u in staat zijn om uw doelstellingen op een meer positieve wijze na te streven. Denk nou maar niet dat we hier vergezochte argumenten aanslepen ten voordele van een naturistenvakantie. Wie ook maar één keer een naturistenoord of naturistenstrand uitprobeert, zal beseffen waarover we het hebben.

En wat zeggen gewoonlijk de mensen die ervaring hebben met een naturistenvakantie? Eén van de typische uitspraken van naturisten ofwel van mensen die naar naturistenoorden gaan, is dat het "absoluut bevrijdend" aanvoelt. Als het naakt rondlopen zo een intens bevrijdende ervaring is, dan moeten we dat allen toch minstens één keer meemaken in ons leven. Al na een eerste naturistenervaring zult u beseffen wat u al die tijd hebt gemist.

Maar het is niet alleen het filosofische aspect van iemand die zich bevrijd voelt of zichzelf leert accepteren, het is ook gewoon prettig, en dat is precies wat de beginnende naturisten zeggen na hun eerste naturistenervaring. Kiest u uiteindelijk voor een naturistenvakantie, dan doet u er goed aan het meest geschikte naturistenoord en naturistenstrand te kiezen, want uw eerste ervaring als naturist is van groot belang en moet gewoon goed zijn. Vritomartis is de uitgelezen plek om uw eerste naturistenvakantie te beleven en ervan te genieten. In Vritomartis kunt u bovendien vrienden maken afkomstig uit heel Europa. Elk jaar komen er honderden mensen naar Vritomartis om er een heerlijke naturistenvakantie door te brengen. Vritomartis heeft dan ook met veel ervaring een perfecte omgeving voor naturisten geschapen en een keuze aan naturistische activiteiten samengesteld. Proberen kan toch geen kwaad? U riskeert niets. Wie nooit probeert, zal nooit weten hoe het voelt om naturist te zijn. Naturistenvakanties zijn er niet alleen voor de durvers onder ons, maar voor elk van ons!