Vorige fotoVolgende foto
 

Hoe Bereiken

Hieronder vindt u nuttige inlichtingen voor het geval u met de huurauto van de luchthaven naar het hotel wil komen.

In Kreta zijn er twee luchthavens: Chania en Heraklion. U kunt ze allebei terugvinden op de kaart en zien welke weg u moet nemen om van daaruit ons hotel te bereiken.

Vanuit de luchthaven van CHANIA

U rijdt het terrein van de luchthaven buiten en volgt de weg richting Chania-stad gedurende 7-8km. Aan het kruispunt, links voorsorteren, richting Souda. Bij het naderen van de afslag die u op de autoweg brengt, volgt u de borden voor Rethymnon. Na ongeveer 30km op de autoweg, volgt u de borden voor Vryses - Chora Sfakion en vervolgens draait u rechts af (precies na het tankstation Shell dat zich op de linkerkant van de autoweg bevindt). U verlaat de autoweg en neemt nu de landelijke weg naar Sfakia gedurende 40km. De weg loopt door de bergen en passeert de dorpen Vryses (Vrisses), Krapi, Askifou en Imvros (Imbros). U nadert de zee en draait dan naar rechts richting Chora Sfakion. Na ongeveer 1km rijden, en op een kilometer vóór het dorp Sfakia, ziet u op de linkerkant Hotel Vritomartis liggen.

De volledige autorit bedraagt ruim 80km en duurt ongeveer anderhalf uur.

Vanuit de luchthaven van HERAKLION

Bij het buitenrijden uit de luchthaven, neemt u de uitgang die naar de autoweg leidt. Volg de borden voor Rethymnon. U blijft op de autoweg rijden, eerst voorbij Rethymnon-stad en vervolgens voorbij de dorpen Kavros en Georgioupoli. U blijft verder rijden op de autoweg (de totale afstand die u aflegt over de autoweg bedraagt 100km), draait dan af naar rechts en daarna naar links, terwijl u de borden voor Vryses volgt. Na minder dan 1km draait u weer naar links en volgt dan de borden voor Chora Sfakion. U verlaat de autoweg en neemt nu de landelijke weg naar Sfakia gedurende 40km. De weg loopt door de bergen en passeert de dorpen Vryses (Vrisses), Krapi, Askifou en Imvros (Imbros). U nadert de zee en draait dan naar rechts richting Chora Sfakion. Na ongeveer 1km rijden, en op een kilometer vóór het dorp Sfakia, ziet u op de linkerkant Hotel Vritomartis liggen.

De volledige autorit bedraagt ruim 150km en duurt ongeveer 2,5 uur.