Controleer 
Beschikbaarheid

Naturistische Activiteiten

De meeste mensen die kiezen voor een naturistenvakantie, doen dit vanwege de rust en ontspannende sfeer die een dergelijk oord te bieden heeft, en dit geldt ook voor de meeste hotelgasten van Vritomartis.

Onze hoofdbekommernis is steeds geweest om een naturistisch vakantieoord te creëren waar de gasten de tijd kunnen doden met absoluut relaxen. Nochtans hebben we af en toe ook enkele recreatieve activiteiten in petto, voor zij die wat meer “actie” wensen. In Hotel Vritomartis worden volgende activiteiten georganiseerd:

Aquagym

2-3 keer per week kunt u deelnemen aan een les watergymnastiek. De sessie duurt ongeveer een uurtje.

Sport en spel in openlucht

In het naturistische vakantieoord Vritomartis zijn er voor de sportief aangelegde gasten bovendien volgende faciliteiten voorzien: tennisbaan, volleybalveld, sjoelbak, minigolf, boogschieten, pétanque, pingpongzaal. Deze inrichtingen staan permanent ter beschikking.
Voor wie niet echt sportgezind is, hebben we onder meer een reuze schaakbord voorzien.

Massage

Het hele seizoen lang is er een beroepsmasseur werkzaam in het hotel, die een bepaald gamma aan massagebehandelingen te bieden heeft.

Filakì-strand

Op ons eigen naturistenstrand is er altijd de gelegenheid voor een of andere activiteit: zwemmen, kajakken, of grotten gaan verkennen (met kajak).

Volksdansavond

Om de twee weken zorgen lokale muzikanten en dansers voor animatie in het hotel. Er wordt gevolksdanst in de mooie hotelveranda. Een ideale gelegenheid voor een avondje onder de sterrenhemel.

Uitheemse muziek en dans

Drie avonden in de week komt er een musicus live spelen of geeft een DJ het beste van zichzelf, in de veranda bij de Bar. U bent alvast uitgenodigd om mee te dansen op het ritme van een uitgebreid repertoire met uitheemse muziek. Uiteraard kunt u ook lekker blijven zitten en luisteren, met een glaasje van de goed voorziene bar.

Quiz-avond

Eén keer in de week wordt er een quiz-avond georganiseerd in de veranda van het hotel. Luister, raad en win!