Controleer 
Beschikbaarheid

Naturistische Boottochten

Naar het eiland Gavdos

Eén keer per week wordt er een dagexcursie georganiseerd naar het meest zuidelijke punt van Europa. U mag deze excursie voor geen goud missen! Bezoek de indrukwekkende stranden, waaronder het op één na mooiste strand ter wereld (bekroond door zowel het tijdschrift Vogue in 2002 als door Discovery Channel), ga rondtrekken in het gebied en blijf er eten. Gavdos is een uniek Zuid-Europees juweeltje, ver van de drukke en “beschaafde” wereld, met ongerepte natuur, kristalhelder en azuurblauw zeewater, een droom van een zonsopgang en een adembenemend mooie zonsondergang, een indrukwekkende kustlijn en ongerepte stranden waar de cederbomen reiken tot aan zee. Kortom, een prachtig eiland dat u zeker moet gaan verkennen. Dennen, ceders en typisch lokale vegetatie fleuren het eiland op, terwijl de dopheide (erica) en andere planten rijkelijk hun geuren verspreiden. Het is dan ook geen toeval dat het eiland Gavdos in het Europees programma Natura 2000 is opgenomen.

Naar de westkust van Kreta

Eén keer per week wordt er een excursie georganiseerd langsheen de kust in de richting van Agios Pavlos, Agia Roumeli en Fournoti, dit is de wilde kustlijn van Zuid-Kreta, met afgelegen stranden en verrassend natuurschoon. Tijdens de vaart langsheen de kust krijgen we het volgende te zien: ingang tot de vermaarde Samaria-kloof, het strand van Agios Pavlos, een merkwaardige kerk op het strand, de ruige rotsachtige bergen rond Sfakia, de ingang tot de Aradena-kloof, de twee pittoreske dorpjes Lykos en Finikas, het kustdorpje Loutro waar we de maaltijd gaan gebruiken en, tot slot, het strand Glyka Nera waar we ons kunnen afspoelen met zeer koel water dat rechtstreeks uit het gebergte “Lefka Ori” komt.

Naar de oostkust van Kreta

Eén keer per week wordt er een excursie georganiseerd langsheen de kust in de richting van Frangokastello en het palmbos van Preveli. We varen langsheen de kustlijn met uitzicht op het indrukwekkende bergmassief, naar het strand van Agia Marina waar we gaan zwemmen. We varen verder tot aan Preveli, het schilderachtige strand met palmbomen. Zorg dat u een badpak draagt om aan wal te gaan.

Na de maaltijd stoppen we nog even in het toeristische stadje Plakias om er een uurtje te shoppen en daarna varen we terug naar Chora Sfakion.