Controleer 
Beschikbaarheid

Hoe Bereiken

In Kreta zijn er twee luchthavens: Chania en Heraklion. U kunt ze allebei terugvinden op de kaart en zien welke weg u moet nemen om van daaruit ons hotel te bereiken.

Vanuit de luchthaven van CHANIA

Toon kaart route

U rijdt het terrein van de luchthaven buiten en volgt de weg richting Chania-stad gedurende 7-8km. Aan het kruispunt, links voorsorteren, richting Souda. Bij het naderen van de afslag die u op de autoweg brengt, volgt u de borden voor Rethymnon. Na ongeveer 30km op de autoweg, volgt u de borden voor Vryses – Chora Sfakion en vervolgens draait u rechts af (precies na het tankstation Shell dat zich op de linkerkant van de autoweg bevindt). U verlaat de autoweg en neemt nu de landelijke weg naar Sfakia gedurende 40km. De weg loopt door de bergen en passeert de dorpen Vryses (Vrisses), Krapi, Askifou en Imvros (Imbros). U nadert de zee en draait dan naar rechts richting Chora Sfakion. Na ongeveer 1km rijden, en op een kilometer vóór het dorp Sfakia, ziet u op de linkerkant Hotel Vritomartis liggen.

De volledige autorit bedraagt ruim 80km en duurt ongeveer anderhalf uur

 

Vanuit de luchthaven van HERAKLION

Toon kaart route

Bij het buitenrijden uit de luchthaven, neemt u de uitgang die naar de autoweg leidt. Volg de borden voor Rethymnon. U blijft op de autoweg rijden, eerst voorbij Rethymnon-stad en vervolgens voorbij de dorpen Kavros en Georgioupoli. U blijft verder rijden op de autoweg (de totale afstand die u aflegt over de autoweg bedraagt 100km), draait dan af naar rechts en daarna naar links, terwijl u de borden voor Vryses volgt. Na minder dan 1km draait u weer naar links en volgt dan de borden voor Chora Sfakion. U verlaat de autoweg en neemt nu de landelijke weg naar Sfakia gedurende 40km. De weg loopt door de bergen en passeert de dorpen Vryses (Vrisses), Krapi, Askifou en Imvros (Imbros). U nadert de zee en draait dan naar rechts richting Chora Sfakion. Na ongeveer 1km rijden, en op een kilometer vóór het dorp Sfakia, ziet u op de linkerkant Hotel Vritomartis liggen.

De volledige autorit bedraagt ruim 150km en duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Taxidiensten

We werken samen met de beste taxibedrijven in de streek. We kunnen er voor zorgen dat u wordt afgehaald bij aankomst op de luchthaven van Heraklion of Chania, of u naar daar wordt gebracht bij uw vertrek uit Kreta. Enkele reis van-naar Heraklion 149euro enkele reis van-naar Chania 95euro. We kunnen eveneens een taxi regelen voor excursies, niet alleen in de buurt van Sfakia maar ook naar andere streken op het eiland Kreta.

Spreek af met de Receptie, tijdens uw verblijf in het hotel, om een taxi te bestellen voor een of andere plaatselijke rit. Wenst u te worden afgehaald van de luchthaven, vermeldt dit dan tijdens het reserveren van uw vakantie in ons hotel.

 

Autoverhuur

Naturistenhotel Vritomartis werkt nauw samen met een lokaal autoverhuurbedrijf gevestigd in Sfakia (het plaatselijke dorp), dat auto’s verhuurd tegen billijke prijzen, om bijvoorbeeld van de luchthaven naar het hotel te rijden of om de interessante bezienswaardigheden te gaan bezichtigen hetzij in onze streek hetzij elders op het eiland, tijdens uw verblijf in ons hotel.

Onze verhuurvloot

Kia Picanto, Skoda City Goy, Fiat Panda, Hyundai i10, Hyundai Getz, Toyota Yaris, Citroen C3, Hyundai i20, Kia Rio, Hyundai Accent, Hyundai i30, Opel Astra,  Kia Sportage 4×4 2000cc, Fiat Scudo Mini Bus 9seats.