Controleer 
Beschikbaarheid

Voor de eerste keer bij ons te gast – Voor de eerste keer een Naturist

Een extra warm welkom van ons naturistenresort

Komt u voor het eerst naar Hotel Vritomartis, weet dat er u een warm onthaal en een fantastische vakantie staan te wachten. Wie Vritomartis heeft gekozen als zijn eerste naturistisch vakantieoord, mag gerust zijn dat een echt warm onthaal verzekerd is.

Gelijkheid

Misschien bent u wat bang voor het onbekende?  Dat de gedachte om naakt rond te lopen in het openbaar u enigszins afschrikt, is begrijpelijk. Wat gaan de anderen denken? Gaan ze mij doordringend bekijken? Gaan ze commentaar hebben op mijn lichaam? Om maar enkele van de vele gedachten te citeren die door ons hoofd spelen. Toch is er geen reden tot ongerustheid. Dat is nou net het mooie van de naturisten: het is hen niet te doen om hoe men er uit ziet, zonder kleren is immers iedereen gelijk. Bovendien ligt het niet in de aard van naturisten om te bekritiseren.

Het rechtstreeks aanvoelen van lucht, zon, zeebries en water

De reactie van allen die “de grote stap” naar het naturisme durven te zetten, houdt in het algemeen in dat ze die ervaring heel aangenaam vinden. Dankzij de naaktheid kan de mens pas echt genieten van hoe de lucht, het zonlicht, het zeebriesje en het water aanvoelen. Het is een fantastisch bevrijdende ervaring en het geeft een absoluut natuurlijk gevoel. Zelden laat men daarna het naturisme los.

Het bevrijdende gevoel van naaktzwemmen

Het naturistenhotel Vritomartis is de ideale plek om naturisme voor het eerst uit te proberen. Neem een duik in het zwembad en u zal nooit meer met een zwempak aan willen zwemmen! Na het zwemgenot kan men relaxen op een van de strandbedden rond het zwembad en zich laten drogen in de zon. Niet eens een handdoek nodig!

Overal en helemaal bruin

Wie op zichzelf wenst te blijven, kan dit uiteraard doen, maar wedden dat u al gauw zit te praten en lachen met de medegasten die uit de hele wereld afkomstig zijn. Alle eventuele bedenkingen omtrent naturisme smelten als sneeuw voor de zon en in een paar dagen tijd ziet u er mooi gebruind uit, over het hele lichaam. En dit zonder tanning spray of zonnebank, maar enkel en alleen dankzij de belangeloze bijdrage van de zon.

Naturisme toegelaten

Vritomartis beschikt over de vergunning als naturistisch vakantieoord en volgt alle regels die zijn opgelegd door de Internationale Naturisten Federatie (INF). In het hotel zelf, zoals bij de receptie, aan de bar en in het restaurant, is kledij verplicht en is er dus geen enkele reden voor “beginners” van het naturisme om zich onwennig te voelen. Buiten is kledij optioneel, alleen aan het zwembad en op het privéstrand is naturisme verplicht.

Als een etiquettepunt, als je naakt blijft bij een drankje of iets te eten bij de bar aan het zwembad, is het gebruikelijk om een ​​handdoek te nemen om op te zitten.

Of je nu al een nudist bent die voor het eerst komt kijken of je bent een eerste keer naturist, er is nergens beter om je vakantie door te brengen dan het naturistenhotel Vritomartis.