Controleer 
Beschikbaarheid

Het resort

Zijn Naam

Vritomartis is een heel bijzonder hotel, totaal verschillend van alle andere hotels die u kent. Het hotel is genoemd naar de antieke minoïsche godin Vritomartis, die werd vereerd en aanbeden in het gebied van Kreta waar zich nu ons hotel bevindt. Het woord “apart” is bovendien op nog vele andere aspecten van ons familiaal naturistenhotel toepasselijk.

Unieke Ligging

Ook de ligging is uitzonderlijk en zou door velen “indrukwekkend” kunnen worden genoemd. Het hotel is namelijk neergezet op een schiereiland met uitzicht op de Libische Zee. Bovendien is er het unieke landschap met het majestueuze Lekfa-Ori-gebergte (met hoogste bergtop 2000m).

De Streek en haar Geschiedenis

Hotel Vritomartis bevindt zich in de Sfakia-streek en ligt op nauwelijks 2km van Chora Sfakion (kortweg “Sfakià” genoemd), een klein vissersdorpje dat onveranderd is gebleven door de jaren heen. Dit deel van Zuid-Kreta is een van de meest wilde, ongerepte en boeiende streken langsheen de hele kuststrook, en bovendien dé uitgelezen plek voor rust en kalmte, kortom de ideale locatie voor een naturistenhotel.

Accommodatie, Inrichtingen, Activiteiten, Excursies

Nog meer kenmerken die het Naturistenhotel Vritomartis zo apart maken, betreffen ongetwijfeld de accommodatie en faciliteiten van het hotel. De traditionele Kretenzische architectuur wordt hier gecombineerd met alle modern comfort die een internationaal reiziger mag verwachten. Onze hotelgasten kunnen kiezen tussen een kamer in het hoofdgebouw van het hotel of een van de afzonderlijke bungalows die her en der verspreid staan op het verzorgde ruime domein.

Het 25m-lange hotelzwembad vormt het middelpunt van dit naturistische vakantieoord en de “standplaats” voor de meeste van onze gasten. Bovendien is er ons naturistenstrand op korte wandelafstand van het hotelcomplex.

Onze gasten kunnen deelnemen aan bepaalde activiteiten hier in het hotel. Bovendien organiseert ons recreatieteam ook excursies naar de voornaamste bezienswaardigheden in de streek, naturistische cruises langsheen de kust, en wandeltochten naar unieke plaatsen die u nooit eerder zag.

Respect voor het Naturisme

Hotel Vritomartis is een naturistisch vakantieoord mét vergunning en in die hoedanigheid volgen wij de richtlijnen op van de Internationale Naturisten Federatie, zonder echter de “formaliteiten” op te leggen die sommige naturisten in bepaalde andere hotels, te beperkend vinden. We zijn er in geslaagd een ontspannende en aangename sfeer te creëren waar er ook plaats is voor de formule “Kleding optioneel” (onafgezien van het feit dat de meeste van onze gasten overtuigde naturisten zijn). Dankzij deze formule zullen ook de gasten die voor het eerst een naturistenoord bezoeken, zich nooit onwennig of buitenstaander voelen.

Van zonsopgang tot zonsondergang zijn de plaatsen in openlucht voorzien voor naturisme of “Kleding Optioneel”, op alle uren van de dag, terwijl kleding wel verplicht is (minstens een handdoek op pareo) in de vertrekken van het hotel. Dit naturistisch vakantieoord is een gezinshotel waar dus ook kinderen welkom zijn en waar speciale faciliteiten voor hen voorzien zijn.

Ons doel u een onvergetelijke naturistenvakantie te bezorgen

Ongeacht of u hier verblijft gedurende enkele weken of slechts enkele dagen, of u de absolute rust en stilte verkiest of mee wilt doen aan lichte activiteiten, het warme onthaal in Vritomartis kan maar met één ding worden vergeleken: met de warmte van de zon!