Controleer 
Beschikbaarheid

De Mensen

Weet u wat het recept is van onze geslaagde onderneming?

Met enige trots kunnen we zeggen dat het naturistenhotel Vritomartis wel vrij bijzonder is. We zullen u de ingrediënten van het recept verklappen, die meteen onze beweringen staven.

Het logement, het eten en de faciliteiten zijn “excellent” als we onze gasten mogen geloven. Neem maar eens een kijkje in het gastenboek.

Indrukwekkende streek.

Altijd (of toch bijna altijd!) schijnt hier de zon, lang en hevig.

De mensen maken het verschil

Nog een belangrijk ingrediënt  – en men zou zelfs kunnen zeggen het hoofdingrediënt –  die een (naturisten) vakantie doen welslagen of mislukken, en daarover is iedereen het eens, is natuurlijk de mens achter dit alles: hardwerkend en toegewijd personeel met als enige zorg u de beste vakantie ooit te bezorgen. Precies op dit vlak bevestigen onze gasten dat Hotel Vritomartis de absolute top is.

De familie aan wie het hotel toebehoort

Voor de familie Dourountakis is het Naturistenhotel dat ze in hun bezit hebben niet louter een onderneming maar het is hun hele leven. Gevolg is dat de naam Vritomartis op de internationale markt van “vakanties met Kleding Optioneel” synoniem is geworden voor excellente dienstverlening. Een verblijf in het hotel is zeker zijn geld waard. Hier kan men nog een echte stressloze vakantie doorbrengen, een waar genot.

General Manager

De Algemene Directeur Nikos Dourountakis leidt het Vritomartis-team sinds 2000 (het hotel ontvangt naturisten sinds 1992) en zijn enige zorg is u een heerlijke vakantie te bezorgen. Om dit te verwezenlijken heeft hij een team van ervaren, attent en goed georganiseerd hotelpersoneel tewerk gesteld, in alle afdelingen van de hotelonderneming.

Het personeel in zijn geheel

De vriendelijke en bereidwillige receptionisten die u bij uw aankomst ontmoet  (en van dan af elke dag), de chefs in de keuken, het personeel in het restaurant en de bar, de tuinmannen, de onderhoudsploeg van het strand en die van het zwembad, de schoonmaakploeg, kortom alle leden van het Vritomartis-team, hebben slechts twee doelstellingen voor oog: er voor zorgen dat dit naturistenhotel aan de strengste voorschriften voldoet én dat u de beste vakantie ooit mag beleven!

Niets is voor ons een moeite te veel. Het Vritomartis-team is zo goed georganiseerd, dat het enige wat ù hoeft te doen is relaxen en genieten in dit bijzondere en unieke naturistenhotel.