Vorige fotoVolgende foto
 

Binnen- en buiteninrichtingen

Het Naturistenhotel Vritomartis biedt plaats aan 161 gasten in 85 smaakvol gemeubileerde kamers: 42 daarvan bevinden zich op de twee verdiepingen in het hoofdgebouw, en de overige 43 zijn ondergebracht in 8 afzonderlijke bungalows.

Voor meer details, klik op de pagina "Accommodatie".

Het hotelcomplex beschikt over volgende faciliteiten:

Algemeen
Receptie 24uur Ontbijtservice voor vroege vogels Reservering voor excursies Informatie: boeken, flyers enz. 
Gratis toegang tot het internet via wifi Afzonderlijke internet-hoek Wisselkantoor voor vreemde valuta Handdoekenservice voor het zwembad/strand
Wasdienst Centrale satelliet-tv Apotheek Medische diensten
Bibliotheek Fietsverhuur Taxiverhuurdiensten Reservering voor massagebehandeling
Buiteninrichtingen
Zwembad Kinderbad Kleine speeltuin Poolbar, Taverne
Kleine supermarkt Privaat naturistenstrand Beachbar Ligbedden en parasols
Tennisbaan Minigolf Sjoelbak Reuze schaakspel
Pingpong Volleybalveld Pétanque Vogelpik (darts)
Boogschieten Biljart Restaurant (halfpension)
In de kamers
Badkamer Balkon of veranda Minikoelkast Satelliet-tv
Muziek Telefoon Haardroger Gratis internet
Airconditioning Brandkast

Wenst u eens rond te kijken in onze inrichtingen? Bekijk…

…Zwembad en de omgevende ruimte

Naast het hoofdgebouw van het hotel ligt het 25m-lange zwembad dat wordt onderhouden en tweemaal daags wordt schoongemaakt door de daartoe voorziene onderhoudsploeg.

Dit prachtige zwembad wordt verwarmd door de Kretenzische zon en is afgeboord met plaveisel. Daarrond ligt een uitgestrekt grasplein. Hier brengen vele van onze naturistische gasten hun tijd door, zonnebadend, een boek lezend en relaxend in het algemeen. Bovendien is er een kinderbad, en dus kunnen de ouders zich ontspannen wetend dat hun kinderen veilig spelen. Er zijn stortbaden in openlucht en er wordt voldoende schaduw geboden door de palmbomen rond het zwembad.

Gelieve er mee rekening te houden dat de plek in en rond het zwembad verplicht voorbehouden is voor naturisten.

…Poolbar

Er is een uitstekende Poolbar met een grote keuze aan dranken en snacks, waar ook een aantal Griekse en Kretenzische streekgerechten als middagmaal wordt opgediend, dit alles aan het zwembad.

…Bar en Salon 

Een ruime salon met populaire en goed voorziene bar. Er is ook een aparte hoek met tv en een kleine bibliotheek daarnaast, maar wel afgescheiden van het hoofdgedeelte van de salon.

De bar loopt over in een grote veranda met uitzicht op de mooie hoteltuinen. Op deze veranda worden heel wat recreatieve evenementen georganiseerd, het hele seizoen door.

…Restaurant

Dagelijks wordt er in het restaurant een grote keuze aan gerechten uit de Griekse en uitheemse keuken uitgestald op het ontbijt- en avondbuffet. Een waar genot voor onze gasten.

Indien mogelijk kunnen onze gasten dineren in de grote veranda naast het restaurant.

...Onze minimarket

Nóg een nuttige service van Hotel Vritomartis is de kleine supermarkt, waar onze gasten zich kunnen voorzien van strandbenodigdheden, cosmetica, boeken, ansichtkaarten, sigaretten, snacks, souvenirs, (fris)dranken, streekproducten en nog veel meer.

Neem zeker streekproducten mee naar uw thuisland alvorens uit Kreta te vertrekken: raki (brandewijn), olijfolie, honing en Kretenzische bergthee. Producten die stuk voor stuk de moeite waard zijn! 

...Onze sportfaciliteiten

Voor meer inlichtingen betreffende sport en spel (activiteiten), ga naar de webpagina "Recreatie"

Voor meer inlichtingen betreffende het culinaire aanbod van het Hotelrestaurant en de Poolbar - Taverne ga naar de webpagina "Gastronomie".

Voor meer foto's van het Hotel, bezoek het fotoalbum op onze website.

Voor naturisme video's van Vritomartis, kunt u terecht op onze video sectie.